Eukanuba DailyCare Sensitive Joints 2,3 kg.

149,00  DKK
SKU
EH250230
  • 2-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • 100% danskejet

100% komplet fuldfoder til voksne hunde med tendens til følsomme led.

Evnen til at bevæge sig frit rundt er et tegn på et godt helbred - men for mange hunde kan følsomme led og overvægt begrænse deres aktivitetsniveau. Derfor kan hunde have glæde af specialkost, som Eukanuba Følsomme Led, der kan hjælpe dem med at holde sig i form og nyde et aktivt liv. For optimale resultater bør denne kost gives dagligt og som eneste foder.

Til voksne hunde af alle racer med en tendens til sarte led prøv EUKANUBAs Daily Care-foder til sarte led.

Denne kost til daglig pleje indeholder tilsat glucosamin og chondroitinsulfat, som er sammensat til at hjælpe med at støtte sunde led samt L-carnitin, som fremmer en sund vægt for at minimere presset på leddene.

Dette hundefoder har klinisk testede antioxidanter som hjælp til opbygning af din hunds naturlige forsvarsmekanismer og har omega-6- og omega-3-fedtsyrer, som fremmer sund hud og skinnende pels. Takket være dens sammensætning med præbiotika og roetrevler fremmer den også fordøjelsessundhed og optimerer næringsoptagelsen.

Dertil hjælper de animalsk baserede proteiner med at vedligeholde stærke og slanke muskler, mens kalcium styrker en sund knoglevækst. Det er udviklet i samarbejde med dyrlæger og er anbefalet af topavlere for at give din hund 100% komplet og balanceret ernæring.

Alt EUKANUBA Adult-foder til voksne hunde anvender 3D DentaDefense-teknologi, som renser for hver bid, hvilket reducerer dannelsen af tandsten op til 80%*, og det hjælper også din hund med at opretholde stærke tænder.

* resultaterne kan variere.

Sammensætning: Tørret kylling og kalkun ?22%?, majs, hvede, durra, animalsk fedt, byg, roetrævler ?3,8%?, hydrolyserede animalske proteiner, tørrede hele æg, kaliumchlorid, kalciumkarbonat, fiskeolie, natriumchlorid, hørfrø, natrium hexametafosfat, fructooligosaccharider ?0,38%?, ølgær, glucosamin ?576mg/kg?, chondroitinsulfat ?57mg/kg).

Analytiske bestanddele: Protein: 23,0%, Fedtindhold: 13,0%, Omega-6 fedtsyrer: 2,20%, Omega-3 fedtsyrer: 0,36%, Råaske: 6,8%, Træstof: 2,6%, Kalcium: 1,10%, Fosfor: 0,90%.

Tilsætningsstoffer: Vitaminer: A-vitamin:45408IU/kg, D3-vitamin: 1507IU/kg, E-vitamin: 252mg/kg, L-carnitin: 48mg/kg, ß-karotene: 28mg/kg.

Sporstoffer: Kobbersulfat pentahydrat: 48mg/kg, Kaliumjodid: 3,5mg/kg, Jernsulfat monohydrat: 643mg/kg, Mangan som mangan-sulfat, monohydrat: 49mg/kg, Manganoxid: 35mg/kg, Zinkoxid: 223mg/kg, natriumselen: 0,25mg/kg.

Fodring af hunden: Første gang hunden får Eukanuba, skal du gradvist blande det i dens hidtidige foder over en periode på 4 dage. Vi anbefaler fodring 2 gange om dagen. Divider den daglige mængde, som vist i skemaet, med antallet af daglige måltider. Din hund kan spise mere eller mindre afhængt af dens alder, temperament og aktivitetsniveau. For optimale resultater bør denne kost gives dagligt og som eneste foder.