Fisk

Hos Poppi Zoo kan du finde tilbehør til fisk. Fisk er en af favoritterne, hvis man er typen der foretrækker at have et kæledyr, som kræver en smule mindre pleje end eksempelvis gnavere, hunde og katte. Udover at der findes et utal af muligheder for at vælge mellem både små og store fisk, de mere almindelige eller de tropiske og farvestrålende af slagsen, samt mellem alle arterne inden for fisk, så er der også mange muligheder for at indrette akvariet præcis som man ønsker. Hos Poppi Zoo kan du finde alt det, du har behov for til dine fisk/dit akvarie; eksempelvis i form af fiskefoder, tilbehør, akvarier i forskellige størrelser, havedam tilbehør, vandpumper, plastikplanter mm.

Varer 1-32 af 686

Faldende orden
Side
pr. side

Stort udvalg af akvarier og tilbehør

Det vigtigste udstyr, når du holder fisk, er selvfølgelig akvariet. Vi ved, at det er vigtigt at have et velkørende og velbalanceret akvarie, så fiskene får de bedste forudsætninger for et sundt og godt liv. Derfor finder du på denne side alt udstyr, som du skal bruge til fiskehold, både inden- og udendørs. I vores sortiment finder du bl.a. et flot udvalg af akvarier i forskellige størrelser og fra forskellige mærker.

Vi fører også et stort sortiment af akvarietilbehør, så du har bedst mulighed for at indrette dit akvarie, så det passer til dine fisk og dine præferencer. Hos Poppizoo finder du også et stort og varierende udvalg af fiskefoder, såvel som havedamstilbehør.  

Alt udstyr til dit kæledyr

Det er ingen hemmelighed, at kæledyr bringer liv og glæde til dagligdagen. Hvad end du holder fisk, hund, kat, gnaver eller krybdyr, har vi hos Poppizoo alt det, du har brug for. Vi tilbyder et kæmpestort udvalg af produkter til diverse former for kæledyr, så du har den bedste forudsætning for nemt og hurtigt at klare diverse indkøb, både daglige såvel som vedligeholdelse. 

Uanset om du er erfaren kæledyrsholder eller nybegynder, har vi lige det udstyr, som du har brug for. Ønsker du at blive holdt opdateret omkring vores seneste produktnyheder, kampagner og tilbud, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden. 

Er du i tvivl om et produkt? Så kontakt os!

Det er hurtigt og nemt at handle hos Poppizoo, men vi ved også, at man nogle gange kan have brug for at vide mere. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvad end det er spørgsmål til et produkt eller din ordre. Ønsker du at kontakte os, skal du blot klikke her. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.