Fugle

På denne side finder du et stort sortiment af fugleudstyr og tilbehør til fugle. Fugle er intelligente væsner, der har brug for daglig aktivering og omsorg. Derfor finder du et stort udvalg af aktiveringslegetøj og snacks i vores udvalg. Du finder også essentielle produkter såsom fuglebure i flere varianter, fuglefoder og -frø.

Om du er ny eller erfaren fugleejer betyder intet. Hos Poppi Zoo har vi alt, du behøver for et godt og sundt fuglehold. Gå på opdagelse i vores udvalg neden for, at find lige præcis det, du står og mangler til dine fugle.

Varer 1-32 af 336

Faldende orden
Side
pr. side

Stort udvalg af tilbehør til fugle

Det er vigtigt at sætte sig ind i, hvilken pleje ens kæledyr har brug for. Hos Poppi Zoo har vi alt i fugleartikler, så du har rig mulighed for at dække deres basisbehov, og så lidt til. Vi tilbyder bl.a. et flot sortiment af fuglefrø fra forskellige og velkendte mærker, såvel som et stort udvalg af forskelligt fuglelegetøj. De forskellige slags legetøj er en god måde at underholde og aktivere sin fugl.

På siden finder du også dagligdagens essentielle tilbehør i form af burtilbehør, foder- og vandskåle, samt vitaminer og anden pleje. Du finder også produkter til udendørs fuglehold, f.eks. hønsehuse i forskellige størrelser og typer.

Find alt til kæledyr hos Poppi Zoo

Hos Poppi Zoo elsker vi kæledyr lige så meget, som du gør. Derfor lagerfører vi et kæmpestort sortiment af alt til kæledyr, så du hurtigt og problemfrit kan klare dine nødvendige indkøb. I vores udvalg finder du derfor alt i udstyr til både hunde, katte, gnavere, fisk og reptiler. Vi gør det nemt at klare diverse kæledyrsindkøb, så du har mulighed for at bruge din tid sammen med dit kæledyr, i stedet for i butikken.

Vi har god variation i vores sortiment, så du kan købe udstyr fra velkendte mærker, såvel som dit yndlingsmærke. Skulle du mod forventning ikke finde det, du mangler, er du altid velkommen til at kontakte os med en forespørgsel – så vil vi prøve at inkorporere det i vores sortiment.

Kontakt os gerne!

Poppi Zoo er en 100% danskejet virksomhed, og det er vi stolte af! Det betyder også, at vi er fokuserede på god kundekontakt. Du er derfor altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål, overvejelser eller ris og ros. Du kan finde vores kontaktformular ved at klikke her. Vi ser frem til at høre fra dig!

Der er mange fordele ved at handle hos Poppi Zoo. Foruden markedsdygtige priser, sørger vi for hurtig 2-3 dages hverdagslevering, så du hurtigst muligt kan få nytte af dine produkter. Vi tilbyder også gratis fragt på hele din ordre, når du køber for over 499,- DKK!