Gnavere

Hos Poppizoo tilbyder vi et bredt udvalg af gnaverfoder. Hos os finder du kvalitetsfoder til alle gnavere, hvad enten du er den heldige ejer af en kanin, en hamster, et marsvin, en chinchilla eller en rotte. Vores udvalg af gnaverfoder afspejler den nyeste forskning inden for ernæring til gnavere.

Varer 1-32 af 714

Faldende orden
Side
pr. side

Gnavertilbehør til enhver art

Der findes mange forskellige gnavere, men fælles for dem alle er deres gode egenskaber som kæledyr. På denne side finder du derfor et bredt udvalg af forskellige pasningsartikler til gnavere, såsom ting og tilbehør til marsvin, ting til kaniner, hamster- og dværghamsterudstyr, tilbehør til chinchillaer m.fl. Der er altså ikke den gnaver, du ikke kan finde udstyr til hos Poppizoo!

Gnavere er populære kæledyr blandt mange mennesker og især familier. Gnavere er nemme at holde, og deres daglig pasning kan med fordel klares af børn, selvfølgelig under forældreopsyn. Gnavere er en fantastisk tilføjelse til familien og de er gode begynderkæledyr.

Køb kæledyrsudstyr og tilbehør hos Poppizoo

Hos Poppizoo finder du et stort udvalg af udstyr og tilbehør til enhver form for kæledyr. Foruden gnavere finder du produkter til mange forskellige arter, heriblandt hund, kat, fisk, fugle og reptiler. Hos os kan du nemt få de nødvendige indkøb ud af verden på få minutter, så du ikke skal bruge unødvendig tid i kæledyrsbutikker.

Når du handler hos os, har du ikke kun adgang til en masse populære produkter og mærker, men også god service. Vi tilbyder fri fragt på alle ordre over 499,- DKK, og vi har hurtig afsendelse på 2-3 dages hverdagslevering. Vi er en 100% danskejet virksomhed, og vi ønsker at tilbyde alle vores kunder den bedste service og kvalitet.

Kontakt os for hjælp og vejledning

Har du brug for vejledning omkring et produkt, eller har du spørgsmål til en ordre? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi vejleder dig gerne, så du kan være helt sikker på, at du får bestilt det helt rigtige. Ønsker du at kontakte os, kan du finde vores kontaktformular ved at klikke her. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.