Hunde

Velkommen til Poppi zoo

Her på siden kan du finde et stort udvalg til hunde. Du finder blandt andet hundefoder. Generelt har vi et stort udvalg i udstyr til dyr, som tæller katte, hunde, fisk, fugle, reptiler, heste og gnavere. Vi har alt til dit dyr. Gå på opdagelse i vores dyreverden i dag og køb billige produkter til dit dyr. Vi forhandler kun kvalitetsprodukter fra kendte brands - Du vil ikke blive skuffet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål eller ønsker vejledning til et af vores produkter - Vi kan også kontaktes på telefon.

Varer 1-32 af 2463

Faldende orden
Side
pr. side

Lækkert udstyr til hunde

Det siges, at hunden er menneskets bedste ven, og det tror vi på! Vi ved også, at en bedste ven skal behandles på bedste vis, og derfor tilbyder vi alt i hundeartikler. Hos Poppizoo har du derfor rig mulighed for at forkæle og tage dig godt af din bedste ven, så I kan styrke jeres bånd og nyde livet sammen.

Hos Poppizoo undgår du unødvendig spildtid i en butik. I en presset hverdag ønsker man ikke andet end at komme hjem til sin hund, og hos Poppizoo har du derfor muligheden for at foretage dig alle dine køb hjemmefra – og selvfølgelig med din hund ved din side!

Udstyr til alle slags kæledyr

Det er ikke kun hunden, der kan gribe vores hjerter. Derfor finder du hos os et stort udvalg af kæledyrsartikler til enhver form for kæledyr. Foruden udstyr til hund og kat, finder du også et stort sortiment af produkter til fugle, fisk, krybdyr og gnavere. Vores markedsdygtige priser gør det nemt for dig at handle til og forkæle netop din bedste ven.

Kontakt os gerne!

Ønsker du yderligere informationer om et produkt, eller er du måske i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere er vejledende i hele vores sortiment, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning.

Foruden vores gode kundeservice og produkter, er du altid sikker på at gøre en god handel hos os. Vi tilbyder fri fragt, når du køber for over 499,- DKK, og vi sørger altid for hurtig levering på 1-3 hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig!