Katteudstyr

Velkommen til Poppi Zoo

Poppi Zoo er din trofaste partner, når det kommer til at forsyne din elskede kat med de bedste kvalitetsprodukter. Vores sortiment spænder over alt fra kradsetræer og kattegrus til kvalitets kattefoder og loppemidler. Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter fra kendte brands, så du kan være sikker på, at du køber det bedste til dit dyr. Med et stort udvalg, konkurrencedygtige priser og en entusiastisk holdning til dyrepleje, gør vi det nemt for dig at finde alt det, du har brug for til dit dyr, i en enkel, hurtig og bekvem shoppingoplevelse.

Varer 1-32 af 878

Faldende orden
Side
pr. side

Poppi Zoo er stedet hvor kvalitet og dyreomsorg mødes. Vi er stolte over at kunne tilbyde dig et stort udvalg af udstyr til dyr, der omfatter alt hvad du og din kat kunne ønske sig. Uanset om du leder efter et nyt kradsetræ til din kat, loppemidler, kattegrus eller endda interaktivt kattelegetøj, er du kommet til det rette sted. Vi er din dyrehandel, hvor du kan købe billige produkter til dit dyr, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Hos Poppi Zoo er vi begejstrede for dyr og forstår vigtigheden af at forsyne dem med det bedste udstyr. Derfor forhandler vi kun kvalitetsprodukter fra kendte brands. Det betyder, at du kan stole på os, når det kommer til at finde det perfekte kradsetræ til store katte, de mest komfortable kattesenge, eller det mest effektive loppemiddel til din kat.

 

Vi har også et bredt udvalg af kattefoder på tilbud, som dit kæledyr vil elske. Vi tror på, at god ernæring er afgørende for et sundt og lykkeligt kæledyr, og vi er stolte af at kunne tilbyde et omfattende udvalg af kvalitets kattefoder, der passer til enhver smag og ethvert kostbehov.

 

Kattepleje er mere end bare mad og legetøj. Derfor tilbyder vi også alt fra katteseler og kattehalsbånd til kattetøj, så din kat kan føle sig godt tilpas og se godt ud. Og hvis din kat er af den eventyrlystne type, vil vores GPS til kat hjælpe dig med at holde styr på den.

Hjælpen er nær

Der er mange fordele ved at handle hos os. Ønsker du mere information om en vare, din ordre, eller noget helt tredje, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi vejleder dig gerne i hele vores sortiment, så du kan føle dig helt sikker på dit køb.

Foruden vores store sortiment, er vi et 100% danskejet firma. Du bidrager derfor til lokaløkonomien, og vi kan sørge for 2-3 dages hurtig leveringstid, så du kan gøre brug af dine varer hurtigst muligt. Køber du for over 499,- DKK får du ovenikøbet gratis fragt på hele din ordre!