Katteudstyr

Velkommen til Poppi zoo

Her på siden finder du alt, hvad din kat behøver, uanset om der er tale om kattefoder, kattegrus, godbidder eller plejeprodukter til din kat. Hos Poppi Zoo fører vi også et udvalg af kattehuler, kattelemme og meget andet, eksempelvis transportbure og tasker til når du skal have din kat med på en rejse og den skal transporteres fra a til b på en behagelig og praktisk måde. Derudover finder du et bredt sortiment af produkter såsom kattehalsbånd, kattelegetøj, kradsetræer, samt alt det øvrige udstyr, der skal til for at aktivere din kat i det daglige. Se udvalget igennem her på siden, hvor du finder alt til katte. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål eller ønsker vejledning til et af vores produkter - Vi kan også kontaktes på telefon.

Varer 1-32 af 898

Faldende orden
Side
pr. side

Katteudstyr der dækker alle behov

Katte er dejlige kæledyr, og ligesom alle andre kæledyr har de specielle behov. Vi ved, at man i en travl hverdag hellere vil bruge tid med sin kat, end man vil bruge tid på at tage ned i en butik, for så at finde ud af, at de alligevel ikke har lige det, man skal bruge. Derfor kan du med fordel handle hos Poppizoo – vi har alt, hvad du og din kat mangler, og købet kan klares på få klik! 

I vores sortiment finder du en lang række kvalitetsprodukter, som du sikkert kender fra din hverdag. Du finder bl.a. kattefoder fra Hills og Mera, plejeprodukter fra KW, lækkerier fra Trixie og meget mere! Vi lagerfører et stort sortiment af katteartikler fra velkendte mærker, så du har stor mulighed for at finde lige netop det, du står og mangler. 

Katteartikler til enhver smag

Hos Poppizoo finder du et varieret udvalg af katteartikler, så der er noget for enhver smag. Er du på udkig efter noget bestemt, kan du med fordel gøre brug af kategorierne i venstre side. Her finder du kategorier såsom kattefoder, kattelegetøj og kradsetræer, så du har mulighed for at få dine køb klaret hurtigt og effektivt – og så kan du bruge mere tid med din kat. 

Fantastiske fordele

Der er mange fordele ved at handle hos os. Ønsker du mere information om en vare, din ordre, eller noget helt tredje, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi vejleder dig gerne i hele vores sortiment, så du kan føle dig helt sikker på dit køb. 

Foruden vores store sortiment, er vi et 100% danskejet firma. Du bidrager derfor til lokaløkonomien, og vi kan sørge for 2-3 dages hurtig leveringstid, så du kan gøre brug af dine varer hurtigst muligt. Køber du for over 499,- DKK får du ovenikøbet gratis fragt på hele din ordre!