Kattefoder

Velkommen til Poppi zoo Her på siden kan du finde et stort udvalg i kattefoder til din kat. Du finder foder fra blandt andet Royal Canin og Hills. Det er to kvalitetsmærker, som du kan købe direkte her på siden til gode priser. Generelt har vi et stort udvalg i udstyr til dyr, som tæller katte, hunde, fisk, fugle, reptiler, heste og gnavere. Vi har alt til dit dyr. Gå på opdagelse i vores dyreverden i dag og køb billige produkter til dit dyr. Vi forhandler kun kvalitetsprodukter fra kendte brands - Du vil ikke blive skuffet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål eller ønsker vejledning til et af vores produkter - Vi kan også kontaktes på telefon.

Varer 1-32 af 253

Faldende orden
Side
pr. side

Køb kattefoder online

Når du køber kattefoder online, sparer du dig selv for en masse unødvendigt tidsspild. Uanset om du ved, hvilken slags foder og mærke, din kat foretrækker, eller ikke, kan du med fordel købe dit kattefoder hos os. Ved du, hvad du er på udkig efter, kan købet klares på få minutter, og hvis du skulle være i tvivl, så vejleder vi dig gerne. 

Vores sortiment byder på en bred vifte af fodertyper, så du har rig mulighed for at vælge lige præcis det mærke eller smag, som din kat foretrækker – og selvfølgelig til gode priser! Du finder også kornfrie fodervarianter, bl.a. fra fodermærket Brit Care

Produkter og tilbehør til kæledyr

Hos Poppizoo finder du alt, du og dit kæledyr har brug for. Vi forhandler alt fra foder til legetøj, og det er til mange forskellige slags kæledyr. Hvad end du har kat, hund, fisk, fugl, gnaver eller krybdyr, kan du let finde lige præcis det, du mangler hos os! 

Poppizoo er en 100% danskejet virksomhed, og vi er stolte af at kunne tilbyde danskerne en bred vifte af kæledyrsprodukter i god kvalitet. Når du handler hos os, kan du være sikker på at modtage dine varer hurtigst muligt. Vi sørger for hurtig 2-3 dages levering, og handler du for over 499,- DKK får du automatisk gratis levering på hele din ordre. 

Kontakt os allerede i dag!

Er du i tvivl om, hvilken slags kattemad, du skal vælge? Har din kat specifikke allergener, eller har du blot et spørgsmål til din ordre, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning fra vores sortiment, så du med sikkerhed bliver glad og tilfreds med dit køb. Du kan let finde vores kontaktinformation ved at klikke her. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt, og vi glæder os til at høre fra dig!