Velkommen til Poppi Zoo

Om Poppi

Velkommen til Poppi Zoo!

Her hos os har du mulighed for at købe alt i foder og udstyr til dine kæledyr. Vi forhandler udelukkende varer og produkter fra anerkendte mærker og producenter, hvilket skal være med til at sikre en høj grad af kvalitet, når du handler her hos Poppi Zoo.

Vi kan tilbyde et stort online udvalg af udstyr og tilbehør til dig, der har katte, hunde, fisk, fugle, reptiler, heste og/eller gnavere. Alle dyreelskere og kæledyrsindehavere har derfor rig mulighed for at drage fordel af vores velassorterede varesortiment og de altid stærke priser, som vi kan tilbyde her på webshoppen.

Her hos Poppi Zoo har vi siden 1996 været leverandører af foder, legetøj og udstyr til de danske kæledyr. Denne årelange erfaring kommer den dag i dag vores kunder til gode, idet vi kan tilbyde en høj grad af ekspertise og vejledning.

Du er velkommen til at klikke rundt og se nærmere på det komplette udvalg af varer her på Poppi Zoo webshoppen. Vi tør godt garantere, at du vil finde dét, du leder efter foruden en masse andre spændende produkter, der kan forsøde tilværelsen for både dig og dit kæledyr.

Her hos Poppi Zoo går vi op i, at kun det bedste er godt nok til kæledyrene.

Vi råder idag over 3 butikker henholdsvis på Amager og i Frederikssund. Se under "butikker" øverst på hjemmesiden for adresser, åbningstider og yderligere information.

Vent venligst ...