Reptiler

Reptiler, eller som mange også kalder dem, krybdyr, spænder over mangle forskellige arter og behov. Hos Poppizoo finder du derfor et flot, stort sortiment af krybdyrtilbehør og krybdyrsartikler, så du har mulighed for at finde lige det, du har brug for. 

I vores sortiment finder du alt fra terrarier til lys, terrarieindretning og meget mere! Uanset hvilken slags reptil, du har derhjemme, er vi sikre på, at du nok skal finde lige det, du mangler hos os.

Varer 1-32 af 245

Faldende orden
Side
pr. side

Tilbehør til alle slags krybdyr

Hvad end du har en gekko, slange, kamæleon eller noget helt tredje, er intet problem. Hos Poppizoo har vi nemlig flere forskellige former for krybdyrsartikler, så du har mulighed for at tage dig godt af dit kæledyr. I vores sortiment finder du mange essentielle produkter til den daglige pasning af krybdyr, herunder varmelamper og lys, terrarier, bundmaterialer, foder, dekoration og planter

I vores udvalg finder du velkendte mærker såsom Repti Glo, Exo Terra, Trixie m.fl. Du har derfor rig mulighed for at købe varer fra dit yndlingsmærke til konkurrencedygtige priser. Med produkterne fra vores sortiment har du de perfekte forudsætninger for at indrette et smukt og æstetisk terrarie, der vil gøre ethvert krybdyr glad. 

Kæledyrsartikler til enhver art

Har man først anskaffet sig et kæledyr, er det svært ikke at sprede kærligheden på tværs af arter. Derfor finder du hos Poppizoo et stort udvalg af kæledyrsartikler til enhver art. Du finder alle former for nødvendigt udstyr til både hund, kat, fisk, fugle og gnavere, så du uden større besvær kan handle til alle eller en på ét sted. 

Ønsker du at holde dig opdateret omkring vores nyeste varer, kampagner eller tilbud? Så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden. Som modtager af vores nyhedsbrev er du den første til at få notifikationer omkring fordelagtige tilbud, så du kan spare endnu mere på dit næste køb!

Kontakt os allerede i dag

Er du i tvivl om, hvilken varme- eller LED-lampe, du skal købe til dit krybdyr, er du i tvivl om størrelsen på et produkt eller noget helt tredje? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Hos Poppizoo hjælper vi gerne med at vejlede vores kunder, så du kan være sikker på, at du får bestilt det helt rigtige til dit kæledyr. Du kan finde vores kontaktformular ved at klikke her

Når du handler for over 499,- DKK, får du automatisk gratis fragt på hele din ordre. Vi sørger desuden for hurtig fragt på blot 2-3 hverdage, så du hurtigst muligt kan få glæde af dit køb. Vi glæder os til at høre fra dig!